ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a Pompimese.hu webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

A Webáruház a www.pompimese.hu weboldal WEBÁRUHÁZ menüpontjából érhető el.

Üzemeltetői adatok

Cégnév:  FROMET EXPERT Kft.

Székhely:  1134 – Budapest, Szabolcs utca 26-28. B./II./322.

Adószám:  23971785-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-987153

Statisztikai számjel: 23971785-7490-113-01

Elérhetőség: info@pompimese.hu

Ügyfélszolgálat: +36 70 334 55 57

Bankszámlaszám: 10918001-00000106-94830001

Ügyfélszolgálat

Cím: 1134 Budapest, Szabolcs utca 26-28. B/II/322.

Telefon: +36 70 334 55 57 (normál díjszabású)

E-mail: info@pompimese.hu

Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 8:00 – 16:00 óráig

Az általános szerződési feltételek elfogadása

A  vásárlás során a felhasználó köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit a PÉNZTÁR oldalon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg.

Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Webáruház és a felhasználó között.

Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait, nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést.

Az adásvételi szerződés létrejötte

Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a Webáruház a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató (Webáruház) között.

Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.

A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.

A megjelenített termékek a forgalmazó telefonszámán (+36 70 334 55 57), e-mailben (info@pompimese.hu) illetve a webáruházon keresztül rendelhetők meg.

A termékek feltüntetett ára bruttó ár, az áfát tartalmazza.

Szállítás

A termék 980 Ft szállítási költség ellenében kerül kiszállításra. 6.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj ingyenes.  A csomagokat a FOXPOST futárszolgálat szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot átvétel után szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén – haladéktalanul – jelezze azt az info@pompimese.hu e-mail címre.

A megrendelt árut személyesen is átveheti a Webáruház székhelyén, a Budapest, XIII. kerület, Szabolcs utca 26-28. szám alatt. A személyes átvétel előtt kérem, egyeztessen időpontot a +36 70 334 55 57 telefonszámon, vagy az info@pompimese.hu e-mail címen.

Regisztráció

Vásárláshoz nincs szükség regisztrációra. A számlázási, és szállítási adatok megadása jelenti a rendszerben való rögzítést.

A kiszállítás zökkenőmentessége érdekében kérem, ügyeljen az adatok pontos megadására.

A megrendelés folyamata

1. A kiválasztott termék adatlapján kattintson a “KOSÁRBA” gombra. A “KOSÁR” oldalon felhasználhatja kuponját, módosíthatja a megvásárolni kívánt termék mennyiségét, folytathatja a vásárlást, vagy tovább haladhat a “PÉNZTÁR”-ba. A termék mennyiségének módosítása esetén ne felejtse el frissíteni a “KOSÁR” tartalmát.

2. A “PÉNZTÁR” oldalon ismét lehetősége lesz felhasználni a kuponját, illetve itt kell megadnia a számlázási, szállítási és fizetési adatokat. Figyeljen oda, hogy az adatok pontosak legyenek! Itt kell kiválasztania a szállítási és fizetési módot is. Ha minden adatot megadott, kattintson a “MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE” gombra.

3. A megrendelésről e-mail üzenetet küldünk. Ha bármilyen probléma merül fel a megrendeléssel kapcsolatban, azt azonnal jelezze az info@pompimese.hu email címre. Levelében hivatkozzon a megrendelés azonosítójára.

A megrendelés akkor válik élővé, ha azt az ügyfélszolgálat e-mailben visszaigazolja. A megrendelések feldolgozása munkanapokon haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül történik.

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek. Az ebben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban, elérhetőségeink bármelyikén.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia, szavatosság

A hibás terméket küldje vissza nekünk, és mi kicseréljük, természetesen díjtalanul. Ebben az esetben minden költség bennünket terhel. Ha hibás terméket küldtünk el Önnek, azt  jelezze az info@pompimese.hu e-mail címre.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra.

100 % pénz visszafizetési garancia

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül a felhasználónak joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a FROMET EXPERT Kft.  köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a felhasználónak, legkésőbb az elállást, és a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül.

A felhasználó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg.

A felhasználó elállási nyilatkozata tartalmazza a következőket:

  • Felhasználó neve, címe;
  • Megrendelés dátuma, a rendelés száma;
  • A kiszállítás napja;
  • A visszaküldött termék feladóvevényének másolata;
  • A vásárlásról kiállított számlánk eredeti példánya;
  • A vásárló által megadott bankszámlaszám, ahová a termék vételárának utalását kéri.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A visszaküldéssel felmerülő minden költség a felhasználót terhelik.

A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is a felhasználót terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik.

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot vesszük figyelembe.

Panaszügyek intézése

Fogyasztói panaszügyintézés írásban, vagy telefonon történik az ügyfélszolgálaton keresztül, az info@pompimese.hu e-mail címen, vagy a +36 70 334 55 57 telefonszámon.

Panaszlevelet a 1134 Budapest, Szabolcs utca 26-28 B/II/322. címre írhat.

Jogvita

A Webáruházzal szemben felmerülő vitás ügyek (fogyasztói jogvita) egyszerű, gyors, bíróságon kívüli rendezése céljából békéltető testület eljárását kezdeményezheti.

A Szolgáltató székhelye szerint illetékes békéltető testület:

Budapesti Békéltető Testület

Cím: 1016 Budapest, Krisztina körút 99. III. emelet 310.

Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.:10.

Adatkezelés

A Webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át.

A megrendelt termékről számla készül, mely a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti az info@pompimese.hu email címen.

A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért a Webáruház nem vállal felelősséget. A Webáruház fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × öt =

AJÁNDÉK POMPI SZÍNEZŐ FÜZET

 

 

Töltsd le most ingyen a

POMPI színező füzetet!

A füzetben Pompiról és a mesekönyvből találsz kiszínezhető rajzokat.

A színező letöltési lehetőségét keresd a megadott e-mail címeden!

Pin It on Pinterest