Gyakori kérdések

Kérdésed van a vásárlással, vagy a termékkel kapcsolatban? Itt mindenre választ kapsz!

A WEBÁRUHÁZ MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Mit tegyek, ha a PÉNZTÁR oldalon a kötelezően kitöltendő telefonszámot a program nem fogadja el?

A telefonszámot írásjelek, szóközök, kötőjelek NÉLKÜL érdemes beírni. Így már a program sem jelez hibát.

Példa: 06703345557

Valamilyen oknál fogva a program különösen a "per" jelet (/) nem kedveli.

Ha a probléma továbbra is fennáll, kérlek jelezd azt az info@pompimese.hu email címre.

ÜGYFÉLSZOLGÁLATTAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Melyek az ügyfélszolgálat elérhetőségei?

Ügyfélszolgálat címe

1134 Budapest, Szabolcs utca 26-28. B/II/322.

Ügyfélszolgálat telefonszáma

+36 70 334 55 57

Ügyfélszolgálat e-mail címe

info@pompimese.hu

Milyen kérdésekben kapok választ az ügyfélszolgálattól?

Az ügyfélszolgálatot bármilyen - mesekönyvvel, vásárlással, weboldallal - kapcsolatos kérdéssel, panasszal, problémával keresheted.

Az ügyfélszolgálatot kell megkeresned, ha a megrendelt termék nem érkezett meg a címedre, vagy a termék hibás, esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Fizetés előre saját bankszámládról

Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalnod az UNICREDIT Banknál vezetett bankszámlánkra. Az átutalás közlemény rovatában tüntesd fel a megrendelés azonosítóját, amit a megrendelés leadása után küldött e-mailünkben kapsz meg.

Bankszámla számunk: 10918001-00000106-94830001

A fizetés történhet a bankodon keresztül, internetes online bankodon keresztül, vagy a postán, belföldi postautalványon (rózsaszín csekken).

A belföldi postautalványt úgy töltsd ki, hogy a feladott összeget a posta a bankszámlánkra utalja.

Segítségül a postai pénzforgalmi bizonylatok, nyomtatványok kitöltési és megrendelési rendjét itt találod >>

PayPal

A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet. A PayPal a legbiztonságosabb online fizetési mód!

A PayPal ügyfelei számára elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, amit bankkártyás, hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással lehet feltölteni.

Az internetes vásárlások során nem kell bizalmas adatokat megadni, a fizetés lebonyolításához elegendő felhasználói név és jelszó megadása.

Hogyan történik a fizetés?

A Webáruház PÉNZTÁR oldalán, a fizetési módok közül ki kell választani a PayPal fizetési módot. Ekkor átlépsz a PayPal oldalára, ahol két lehetőség közül választhatsz:

Ha rendelkezel már PayPal fiókkal, csak be kell lépned a felhasználói neveddel és jelszavaddal, majd a fizetés adatainak áttekintése után jóvá kell hagynod a fizetést.

Ha még nem rendelkezel PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznod. A PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül bankkártyád adatait kell megadni! A fiók létrehozásához itt találsz segítséget, magyarul >>

Fizetés átvételkor

Utánvéttel történő vásárlás, vagy személyes átvétel esetén lehetőség van a termék készpénzben történő kifizetésére.

Kérjük, hogy minden esetben győződj meg arról, hogy a termék csomagolása sértetlen! Ha a csomag láthatóan sérült, vagy nyitott, tagadd meg a csomag átvételét és haladéktalanul értesíts minket.

Mik a fizetési feltételek?

A termékeknél feltüntetett vételár tartalmazza az általános forgalmi adót. A megrendelt termék árát előreutalással, vagy személyes átvétel esetén készpénzes fizetéssel egyenlítheted ki.

A megrendelést követően a rendelésedről egy automatikus e-mail levelet kapsz, ami minden lényeges információt tartalmaz. Előre utalásos fizetésnél hivatkozz a levélben feltüntetett rendelési azonosítóra.

GARANCIÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

100% pénz visszafizetési garancia

Mivel biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel, ezért 100 %-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a termékeinkre.

Ha mégis elégedetlen vagy a termékkel, nem kell mást tenned, mint 30 napon belül visszaküldeni a terméket, az elérhetőséged (név, telefonszám, e-mail cím), a rendelési azonosítód, a számlaszámod (ahová utalhatjuk a pénzt), valamint a termékről kiállított számlánkat, és 30 napon belül visszautaljuk a teljes vételárat (kivéve a visszaküldés költségét). Csak a tőlünk vásárolt termékre tudunk pénz visszafizetési garanciát vállalni.

Vásárolj tehát kockázat nélkül!

Hová küldjem vissza a terméket?

A következő címre postázhatod:

FROMET EXPERT Kft. 1134 Budapest, Szabolcs utca 26-28. B/II/322.

SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Mennyit kell fizetnem a szállításért?

Magyarország területén ingyenesen szállítjuk a termékeket az otthonodba, azért nem kell fizetned semmit.

Kivétel ez alól, ha házhoz szállítást szeretnél, utánvéttel. Ekkor 500 Ft-ba kerül a kiszállítás.

Külföldre is ingyen szállítanak?

Sajnos nem. Ebben az esetben a szállítási költséget Neked kell vállalnod.

Ha külföldre szeretnél rendelni, kérlek jelezd ezt nekünk az info@pompimese.hu e-mail címre, és egyedi árajánlatot küldünk a szállítási költségre vonatkozóan.

Ha személyesen szeretném átvenni a terméket, hol tehetem meg?

Ha személyesen szeretnéd átvenni a csomagot, akkor hívj bennünket telefonon (+36 70 334 55 57), vagy írj az info@pompimese.hu e-mail címre, hogy időpontot egyeztessünk.

Az átvétel helye: 1134 Budapest, Szabolcs utca 26-28.

Hogyan működik a házhoz szállítás?

A sok-sok házhoz szállítási lehetőség közül - kisebb csomag esetén - az ajánlott postai küldeményként való szállítást választottuk, mivel így a postás a megszokott módon juttatja el Neked a csomagot, és ha nem tartózkodsz otthon, a terméket akkor is átveheted a postán.

Utánvéttel történő vásárlás, vagy nagyobb csomagok esetén a szállítást a DPD Futárszolgálat végzi, akik e-mail értesítést küldenek a kiszállítás időpontjáról.

A megrendelést követően mikorra érkezik meg a csomag?

A leadott megrendelést - munkanapokon - 48 órán belül feldolgozzuk, a rendelt terméket postára adjuk, vagy a Futárszolgálatnak átadjuk. Innentől kezdve néhány nap, és kézbe veheted a terméket.

Ha előre fizeted ki a termék vételárát, úgy a szállítást csak az összeg bankszámlánkra történő beérkezését követően indítjuk.

Hol érdeklődhetek a csomagom iránt?

Ha nem érkezett meg a csomagod, vagy csak érdekel, mikorra várható, esetleg megérkezett, de valamilyen probléma van vele, hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 70 334 55 57-es telefonszámon, vagy  írj levelet az info@pompimese.hu e-mail címre. Minden esetben hivatkozz a megrendelés visszaigazolásában feltüntetett rendelési azonosítóra.

MESEKÖNYVVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Hogyan használjam a mesekönyvet?

A POMPI, A TŰZOLTÓ MANÓ című mesekönyv nem hagyományos, hanem oktató mesekönyv, ami azért jött létre hogy a gyerekek játékosan, észrevétlenül tanulhassák meg a tűzmegelőzés, tűzoltás és a tűzből való menekülés alapvető szabályait. A kiadvány egyedülálló hazánkban.

A mesekönyvben 12 mese egymásra épül, a történet egyre jobban kibontakozik. A főszereplő gyerekek, Janka és Ottó egyre többet tudnak meg a titokzatos segítőjükről, Pompiról és persze egyre többet tudnak meg a tűzvédelemről. Érdemes tehát a mesekönyv meséit egymás után olvasni.

Minden mese végén összegyűjtöttük az adott részben fellelhető, legfontosabb tűzvédelmi tudnivalókat. Ez segít, hogy a gyerekek egyben, összegezve lássák a lényeges dolgokat, de a szülőnek is segít, hogy miről beszélgessen a gyerekkel. Azt javaslom tehát, hogy minden mese végén beszélgess a gyerekkel, válaszolj a kérdéseire, gondolkodjatok együtt a témáról.

Kik készítették a mesekönyvet?

A kiadó szakemberei, azaz mi magunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a tűzvédelem területén. Amikor felmerült a mesekönyv kiadásának gondolata, összegyűjtöttük azokat a legfontosabb dolgokat, amit egy gyereknek tudnia illik a tűzvédelemről. Mivel azonban nem vagyunk irodalmárok, felkértünk egy írónőt, Toldi Zsuzsannát az általunk fontosnak tartott témák mesei formába rendezésére.

Azért, hogy a mesék szakmailag kifogástalanok legyenek, folyamatosan felügyeltük, ellenőriztük, átírtuk a készülő meséket, majd elküldtük a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak, hogy az Ő észrevételeik is beépítésre kerüljenek.

Fontosnak tartottuk, hogy a mesekönyv képi világa is tetszetős, ugyanakkor kedves, megnyugtató, de tanító legyen, ezért a mesekönyv minden oldalán színes rajzok jelennek meg. Mivel rajzolni sem tudunk, ezért a grafikákat egy profira, Papp Luca grafikusra bíztuk.

Milyen tűzvédelmi témákkal találkozhatok a mesekönyvben?

A mesekönyv a következő témákat dolgozza fel:

* Gyufával, öngyújtóval való játék és a tűz veszélyei.

* Égési sérülések okai és kezelése.

* Elektromos berendezések veszélyei, elektromos tüzek oltása.

* A tűzoltók feladatai, felszerelései.

* A tűzből való menekülés, a menekülés gyakorlása.

* Tábortűz veszélyei, helyes eloltása.

* Gyerek a konyhában, konyhai tüzek oltása.

* Fűtőberendezések, kémények veszélyei, tűzből való menekülés.

* Liftek, folyosók használata tűz esetén.

* Helyes viselkedés viharban, villámláskor.

* Gyertya használatának veszélyei.

* A tűz gyulladásának feltételei, tűzoltás módozatai, tűzoltók értesítése, égő ruha eloltása.

 

További kérdésed van? Írj nekünk!

 

AJÁNDÉK POMPI SZÍNEZŐ FÜZET

 

 

Töltsd le most ingyen a

POMPI színező füzetet!

A füzetben Pompiról és a mesekönyvből találsz kiszínezhető rajzokat.

A színező letöltési lehetőségét keresd a megadott e-mail címeden!

Pin It on Pinterest